Mere fra Noyer

Daybed i læder, messing og valnød

Daybed i læder, messing og valnød

Sommetider laver vi nogle specialprojekter for kunder, som har nogle helt særlige ønsker. Og det var også tilfældet med denne daybed, som vi lavede i cognac læder, valnød og messing. Denne daybed er en videreudvikling af sofaen fra Danmarks Næste Klassiker, og der er en detaljegrad, som sjældent er set ved så enkelt et møbel. Fra messinghængslerne over de håndsyede hynder i det lækreste læder til det spinkle, men stærke stel i valnød.

Daybed fyldt med lækkert håndværk

Vi mener, at design handler om andet end streger på et papir tilsat tidens farver. Vi stræber efter at lave møbler, som er det perfekte samspil mellem det æstetiske udtryk og den optimale brugsoplevelse. Og dette er netop tilfældet i denne daybed.
Den er så spinkel i udtrykket, at det kun kan opnås ved en ekstremt kompliceret konstruktion – og ikke mindst en meget stor viden om materialernes styrker. Dette er essensen af godt håndværk, og vi mener, at godt håndværk bør være udgangspunktet for alt møbeldesign.
Vi kunne fortælle om denne daybed i timevis, men nogle gange siger billeder mere end ord, så derfor vil vi blot vise nogle billeder den her. Skulle du ønske mere information om vores daybed, så kontakt os endelig.

Daybed fra Noyer

 

Weiterlesen

Danmarks Næste Klassiker