Levering og Returnering

Levering

NOYER ApS tilstræber at afsende ordrer indgået inden kl. 17 samme dag, ordrer herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi sender til hele Danmark og til udlandet. Fragtpriser fra 0 DKK i indland og fra 130 DKK i udland.
Dine varer sendes med GLS eller DHL.
Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer. Særligt skal du være opmærksom på leveringstiden på vores større produkter.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. NOYER ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
NOYER ApS
Trekronergade 100
2500 Valby
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Hos Noyer.dk har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret jvf. forbrugeraftalen pr. juni 2014 . Du har som forbruger 14 dage til at meddele os omkring et fortrudt køb. Efter meddelelse herom har du 14 dage til at sende varen retur til os.

Du skal blot sende varen tilbage i samme stand og mængde som den er modtaget, men du kan frit tage produktet ud af emballagen for at se nærmere på produktet, ligesom du kan med vores produkter i en hvilken som helst af vores forhandlere. Udover at sende varen tilbage til os, kan du også udnytte din fortrydelsesret ved at nægte at modtage varen på Posthuset. Vælger du dette giv da venligst Posthuset besked på at sende varen retur med det samme.

Såfremt du har taget varen i brug, men ønsker at fortryde købet, så vil der blive foretaget en konkret vurdering, af hvad varen kan videresælges for og en evt. værdiforringelse vil blive fratrukket returbeløbet.

Hvis du vælger at sende varen, skal det ske til vores adresse :

Noyer.dk
Trekronergade 100
2500 Valby
Danmark

Det er dig som kunde der betaler fragten for at sende varen tilbage. Returnerede varer sendt pr. efterkrav vil blive nægtet modtaget. Når vi har modtaget varen retur, og har haft tid og mulighed til at kontrollere at den lever op til betingelserne for fortrydelse, sørger vi for at tilbageføre dine penge til dig. Tilbagebetalingen foregår via kontooverførsel – Vedlæg derfor altid en kopi af din faktura påført dine kontooplysninger reg.- og kontonr. således vi kan tilbageføre dit tilgodehavende.

Afhentning i butik

På vores webshop er det muligt at vælge at afhente vores produkter i vores butik. På denne måde er det muligt at reservere en vare online, for derefter at afhente varen fysisk i vores butik. Da varen afhentes i vores butik, så gælder samme vilkår, som når du handler fysisk i vores butik.